Horndals IF

Referat: Avesta AIK - Horndals IF

Avesta AIK - Horndals IF 1-3 (0-1)

Vinst mot AAIK i Konstgräscupen som ju också är våra seriekollegorna i div 6!

Väl genomförd match där Avesta rullade på boll bra till en början, men vi låg rätt i positionerna så det blev aldrig riktigt farligt. Efter en kvart 20 minuters spel tar vi över taktpinnen och gör det svårare för motståndarna.
0-1 gör vi också genom Taher Saleh som nickade in en frispark, slagen av Magnus Sjöström.
Det är också halvtidsresultatet.

Andra halvlek fortsätter vi att ha övertaget och pressar också våra motståndare tidigt så de får problem.
Helt rättvist går vi ifrån till en ledning med 0-3. Taher Saleh är återigen påpassligt framme efter ett djupedspass av Mattias Änstgård och lägger behärskat in 0-2. Linus Engberg gjorde 0-3 snyggt via en "klack" framspelad av tvåmålsskytten Taher! Lyckad match för en duktig Taher alltså!

Avesta reducerar till 1-3 med ca en kvart kvar efter att vi blivit lite stillastående efter ett inkast.

Sista 5-10 av matchen går väl inte till världshistorien direkt. Lågt tempo och ganska avslaget.
Annars var det riktigt kul att se att vi försöker rulla boll idag! Likaså att vi orkar sätta press på våra motståndare.
Noterbart är att vi idag testade vi en fyrbackslinje, vilket funkade helt OK!